Cand spui Bucuresti, te gandesti in primul rand la stralucirea lui interbelica, la locurile incarcate de istorie din centru, unde scriitori si artisti celebri au creat, au iubit, au trait, incercand sa aduca omagii vietii, istoriei, iubirii pentru acest oras, sa-l critice uneori, dar cu acea dojana blanda a parintelui iubitor.
Intr-un imobil situat la confluenta unor puncte de intalnire celebre ale tuturor varstelor, respectiv Piata Romana si Gradina Icoanei, un apartament spatios si luminos, elegant, cum se construiau odata, isi doreste un nou stapan, care sa isi scrie povestea, in continuarea celor scrise de regizorul Geo Saizescu, actorul Ion Besoiu, academicianul Mihnea Gheorghiu, criticul literar Ovidiu Crohmalniceanu, scriitorul Marin Preda - poate cel mai iubit dintre pamanteni :), actrita Catinca Ralea, prozatorul Nicolae Tautu si multi altii.
Un imobil cu un farmec deosebit, cu o intrare larga, maiestuoasa, cu apartamente mari, organizate potrivit pentru traiul unei familii, avand si camere de serviciu, cum se obisnuia inainte pentru servitori.
Impletind vechiul cu noul, acest apartament a fost reconvertit intr-un elegant spatiu de birouri, unde isi desfasoara in prezent activitatea o companie de resurse umane. Apartamentul poate fi achizitionat si ca investitie, acesta generand o chiria actuala ( redusa pe timp de pandemie) de 800 euro lunar sau poate fi cumparat si utilizat ca si locuinta, pentru o familie cu copii la Scoala Centrala, Scoala Germana, Scoala Franceza sau Colegiul Economic sau Academia de Studii Economice. Centrala proprie asigura apa calda si caldura, iar cele 4 aparate de aer conditionat ( in fiecare camera) racoresc in perioadele de canicula ce camera iti doresti.
La o plimbare de 5 minute gasim vestita piata Amzei, cu aroma patiseriilor traditionale si a vanzatorilor de paine cu maia si flori. Metroul completeaza lista de beneficii, iar parcurile Gradina Icoanei si Ioanid, cu gradinile de vara si restaurantele bune ce le marginesc, intregesc un stil de viata pe care l-ai putea avea locuind aici. La teatru mergi tot pe jos. Inainte sau dupa ce ai intrat si pe la Carturesti, care este la o aruncatura de bat.
Hai sa iti faci planurile de mutare!